Kosten visum Vietnam

Ben je op zoek naar de laagste kosten visum Vietnam? Wij prijzen onszelf graag met onze lage servicetarieven voor het visum Vietnam.

Direct naar het aanvraagformulier
Visum voor Vietnam

Om je visum voor Vietnam te bemachtigen heb je twee opties:

  1. Via de Vietnamese ambassade
  2. Online een Visum on Arrival aanvragen

Wij bieden het Visum on Arrival aan voor Vietnam. Dit is de meest gekozen optie om een visum te regelen voor Vietnam, en daar zijn een aantal goede redenen voor.

Zo is het Visum on Arrival:

  1. Goedkoper. De kosten visum Vietnam liggen bij de ambassade vrij hoog. Bij een visum on arrival betaal je enkel voor de visumbrief en een stamping fee waardoor je een stuk goedkoper uit bent.
  2. Sneller. Via visumaanvragenvietnam.nl vraag je in 5 minuten je visumbrief aan. Dan is het enkel een kwestie van de visumbrief printen, het NA1 formulier invullen, 2 paspoortfoto’s en je paspoort meenemen naar Vietnam en daar je visum op de luchthaven ophalen. Je hoeft niet meer af te reizen naar de Vietnamese ambassade in Den Haag (of Brussel voor Belgen) en bespaart zo veel tijd!
  3. Makkelijker. Je hoeft enkel je gegevens aan ons door te geven en wij regelen de visum autorisatiebrief. Zo heb jij geen gedoe met paspoorten opsturen, ambassades bezoeken en allerlei formulieren in te vullen. Makkelijker kunnen we het niet maken ;).
Meer informatie

Onze kosten visum Vietnam:

1 maand

Single entry

€12,50

+ $25 stampingfee

1 maand

Multiple entry

€14,99

$50 stampingfee

3 maanden

Single entry

€20,99

+ $25 stampingfee

3 maanden

Multiple entry

€27,99

+ $50 stampingfee

De kosten visum Vietnam bestaan uit 2 elementen: 1) de servicekosten voor de visum autorisatiebrief en 2) de stamping fee.

 

De servicekosten worden hierboven in Euro weergegeven en betaal je aan visumaanvragenvietnam.nl. Hiervoor regelen wij de visum autorisatiebrief bij de Vietnamese immigratiedienst. Met deze visum autorisatiebrief kun je afreizen naar Vietnam.

 

De stamping fee is het bedrag dat je, eenmaal op de luchthaven in Vietnam aangekomen, aan de immigratiedienst betaalt om het visum in je paspoort te stempelen. De stamping fee bedraagt $25 voor single entry visums en $50 voor multiple entry visums. Dit bedrag kun je voldoen in Amerikaanse Dollars of in Vietnamese Dong. Het bedrag wordt echter in Amerikaanse dollars berekend. Om de actuele wisselkoers tussen Amerikaanse Dollar en Vietnamese Dong te bekijken klik hier. Houd er wel rekening mee dat je niet kunt pinnen en dus contant moet betalen! Ook wil de immigratiedienst er nog wel eens zijn eigen wisselkoers op na houden (wat voor hun gunstig uitvalt), dus je kunt beter van te voren zorgen dat je de stamping fee gepast in Amerikaanse dollars hebt.

Direct naar het aanvraagformulier

Extra diensten

Private Letter

Normaliter krijg je een visum autorisatiebrief waarop de gegevens van meerdere personen vermeld staan. Dit doet de Vietnamese immigratiedienst om kosten te besparen. Dit betekent echter dat jouw gegevens ook inzichtelijk zijn voor alle andere personen die op de brief vermeld staan. Jouw naam, geboortedatum en paspoortnummer staan bijvoorbeeld op de visum autorisatiebrief. Wil je in verband met je privacy een zogenoemde ‘private letter’ waar enkel jouw eigen gegevens (en eventueel die van je reisgenoten) op staan? Dat kan. Neem hiervoor direct contact met ons op. De meerprijs voor een private letter hangt namelijk af van het soort visum dat benodigd is.

Spoed

Normaal gesproken duurt het maximaal 4 werkdagen voor je je visumbrief ontvangt. Heb je sneller dan binnen 4 werkdagen een visumbrief nodig? Naam dan direct contact met ons op (WhatsApp is het snelste!). Houd er wel rekening mee dat de 4 werkdagen in Vietnamese tijd gerekend worden (+6 uur ten opzichte van Nederlandse tijd), en dat er in het weekend geen visum aanvragen worden verwerkt door de immigratiedienst in Vietnam.

Zakelijke visa

Heb je een zakelijk visum nodig? Dat kunnen we ook regelen! Het soort zakelijk visum dat wij kunnen regelen is het DN visum. Hiervoor is geen uitnodiging van een Vietnamese partij benodigd en de aanvraagprocedure is verder gelijk aan die van een toeristenvisum. Neem direct contact met ons op om te informeren naar de zakelijke visum kosten Vietnam!

VIP service

Bij aankomst op de luchthaven kan het druk zijn en lang duren om je visum te bemachtigen. Om dit proces te versnellen en hulp te krijgen bij het bemachtigen van je visum kies je onze VIP service. Er wacht iemand met een naambordje op je bij de visumdesk. Deze persoon helpt je bij het verkrijgen van je visum en zorgt er voor dat je de wachtrijen kunt omzeilen. Zo heb je extra snel je visum binnen en hoef je niet te wachten! Neem direct contact met ons op voor het aanvragen hiervan.

kosten Visum Vietnam